\"tumblr
Missie
 (?)

Missie
Wij leveren geen standaardwerk, maar geloven in maatwerk. Wij bieden diverse trainingen en coachingstrajecten aan, van eendaagse trainingen tot trajecten van meerdere maanden. Om jou te begeleiden, de mogelijkheid te bieden je te ontwikkelen en je te ondersteunen de voor jouw gewenste doelen te bereiken. Er zijn individuele en collectieve ontwikkeltrajecten, in company of juist op een lokatie buiten de organisatie.

Onze trainingen coaching kan los van elkaar worden ingezet of gezamenlijk in een coachings- en/of trainingstraject. Naast bewezen trainingtechnieken, maken wij gebruik van een positieve en opbouwende aanpak, waarbij de nadruk ligt op het aanzetten tot zelfreflectie en het creëren van inzicht. Zo gebruiken wij in interactiviteit meer niet-confronterende methoden van uitvergroten dan in het traditionele rollenspel en laten we op humorvolle wijze zien wat wel of niet handig is om te doen.

Bovendien zetten wij empowerment in. Dit houdt in dat wij stimuleren zelf verantwoordelijkheid te dragen. Wij gaan hierbij uit van de intrinsieke motivatie van jou als werknemer of jouw werknemers.
Empowerment is een methode om te enthousiasmeren tot leren en creëren wat je wenst. Het verhoogt het bewustzijn van plus- en minpunten van jezelf, vooral vanuit acceptatie, kansen en positief gericht. Onze training en coaching maakt het mogelijk specifieke kennis en vaardigheden op te doen zodat je jouw loopbaan in eigen hand kunt nemen.

Graag informeren wij je over de mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij maken voor jou een offerte op maat.

Dat is onze missie: op positieve en respectvolle wijze enthousiasmeren om te leren en te groeien!